Yok Öyle Kararlı Şeyler – Can Oflaz – Bağzıları
14 Ağustos 2021
16:00
İstanbul
KüçükÇiftlik Bahçe
Google Maps

Özlediğimiz “KüçükÇiftlik Bahçe Olduğu Gibi Sunar” Kaldığı Yerden Devam Ediyor!

Şehrin eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park’ın yeşil yüzü KüçükÇiftlik Bahçe güneşin ruhumuzu ısıtmasıyla birlikte bize tekrar merhaba diyor!

Farklı müzik türlerinden yerli sanatçıların performanslarıyla şehirde küçük bir mola vermek isteyen İstanbullular 14 Ağustos Çarşamba akşamı Yok Öyle Kararlı Şeyler, Can Oflaz ve Bağzıları’nın sahne alacağı konserde buluşacak.

“Zaten Kırılmış Bir Kızsın” şarkısı ile tanınan ve kısa sürede üne kavuşan Bağzıları, akşamın açılışını yapacak. İndie müziğin sevilen grupları arasında yer alan Bağzıları’nın ardından Can Oflaz sahne alacak. 2012 yılından bu yana yayınladığı cover’lar ile sosyal medyada adından sıkça söz ettiren Can Oflaz, KüçükÇiftlik Bahçe Olduğu Gibi Sunar dinleyicilerine yıldızların altında harika dakikalar yaşatacak. 14 Ağustos akşamı alternatif bağımsız müziğin en sevilen gruplarından Yok Öyle Kararlı Şeyler’in sahneye çıkmasıyla birlikte KüçükÇiftlik Bahçe’den yükselen sesler tüm şehri saracak.

Normal kapasitesi 2000 kişilik olan ancak pandemi sebebiyle sınırlı kapasitede 500 kişi ağırlayacak olan KüçükÇiftlik Bahçe’deki konseri kaçırmamak için biletinizi hemen alın. KüçükÇiftlik Bahçe Olduğu Gibi Sunar sürpriz isimlerle devam edecek.